Transform ideas into interior solutions

Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie als concept- en projectstudio hebben we een vernieuwende visie op de kansen en mogelijkheden van interieurs. Door nauw samen te werken met opdrachtgevers en partners halen we daar altijd méér uit. Wij worden enthousiast van oplossingen waarbij alle betrokkenen iets te winnen hebben. Als je elkaar vertrouwt en iets gunt is iedereen meer gemotiveerd om er het beste van te maken. Wij zijn bruggenbouwers die graag mensen en hun kwaliteiten bij elkaar brengen. We inspireren en organiseren het proces. Met oog voor perfectie, maar altijd pragmatisch en constructief. Want waar het om gaat is het resultaat.

Ondernemer puur sang, altijd op zoek naar vernieuwing, met passie voor mooie dingen. Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van printing, textiel, visual branding akoestiek en verlichting. Heeft een groot netwerk in vastgoed en ontwikkeling, naast samenwerkingen met toonaangevende architecten veel ervaring met internationale accounts.

‘Ik hou ervan mijn creativiteit te gebruiken om nieuwe producten en concepten te ontwikkelen die vernieuwend zijn maar ook echt iets toevoegen aan de omgeving.’

JAAP HOENS

Founder, Creative Director

Creatief, innovatief, oplossingsgericht, doelgericht.

+(31) 611 871 040

jaap@dutchdeco.com

Weet altijd het beste uit zijn team te halen, waardoor zij uiteindelijk een nog betere versie van zichzelf worden. 30 jaar ervaring in retail en interieur markt. De halve wereld over gereisd met maar één doel om voor o.a. APPLE de mooiste projecten te realiseren. Oog voor detail, design en perfectie. Hoe complexer, des te groter en mooier is de uitdaging.

FRANK VAN BOXTEL 

Operational Director

Enthousiast, analytisch, inventief, motivator en stimulator, flexibel.

+(31) 612 249 248

frank@dutchdeco.com