This is how we roll...
Our cutting-edge approach

CONCEPT DEVELOPMENT

PRODUCT DESIGN

PRODUCT DEVELOPMENT

REALISATION & INSTALLATION

INNOVEREN DOOR COMBINEREN

De waarde van een gebouw kun je aanzienlijk vergroten door de uiterlijke schoonheid te versterken met sfeer en praktische voorzieningen. Wij geloven dat multifunctionele oplossingen de sleutel zijn. Waarom zou je een interieur inrichten met losse elementen, als je hun functies kunt combineren in één enkel interieurproduct? Bij DUTCHDECO ontwikkelen we daarom met veel passie flexibele oplossingen en producten die veel slimmer en praktischer zijn. Vindingrijke concepten die we met verstand van zaken vormgeven, ontwikkelen en laten produceren. Zowel autonoom als in opdracht en in partnership met anderen.

VISUAL BRANDING

De zintuigen, interessant en niet altijd meetbaar, soms is mooi ook niet te meten, maar door het juist toepassen van doordachte ontwerpen kan DUTCHDECO met onze betrokken partner altijd zorgen voor de juiste oplossing voor de specifieke vraag in de betreffende ruimte. Door jarenlange ervaring in de diverse markten zoals print, textiel en signing zorgt DUTCHDECO ervoor dat de nieuwste milieuvriendelijke technieken worden toegepast op de meest uiteenlopende materialen. Daag ons uit en we zullen je verrassen met verrassende creatieve ideeën.

We make staring
at the wall a
good thing

LIGHTING

Verlichting is een van de belangrijkste basispijlers in ruimtes, daarom is verlichting bij DUTCHDECO een speerpunt, altijd op zoek naar slimmere, efficiëntere en gewoon mooiere oplossingen op verlichtingsgebied. De kunst van verlichting is het effect wat je ermee bereikt en dus het juist toepassen ervan. Verlichting die van kleur kan veranderen, slim aan te sturen is, data kan verzamelen zodat je de omgeving hierop kunt aanpassen, zichtbaar of onzichtbaar is ingebouwd. DUTCHDECO ontwikkelt en levert de meest bijzondere producten. Samen met onze slimme partners lopen we voor op met de nieuwste ontwikkelingen op verlichtingsgebied.

We see walls as opportunities. Not obstacles

ACCOUSTICS

Nog zo’n belangrijk onderdeel in een ruimte die vaak onderschat wordt: akoestiek. Complexe materie maar door onze jarenlange praktijkervaring heeft DUTCHDECO al diverse nieuwe producten ontwikkeld, wij gebruiken slimme milieuvriendelijke en gerecyclede grondstoffen en de nieuwste technieken waardoor efficientere producten zijn gerealiseerd. De producten hebben de juiste akoestische waarde en voldoen aan alle huidige normeringen. Producten moeten kloppen maar er ook goed uitzien. Verschillende designers zijn aangesloten om verbluffende collecties samen te stellen. Als onafhankelijke partner kan DUTCHDECO verschillende materialen en producten aanbieden en op de juiste manier toepassen met als doel een optimaal resultaat.